Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ... (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEO)

...Το μικρό «πειρατικό» έπεσε σε ύφαλο . . .


Η στιγμή για την αναμέτρηση των δύο αήττητων ομάδων του β’ ομίλου για το διενοριακό πρωτάθλημα της Μητροπόλεως μας είχε έρθει και ήταν ορισμένη για την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00.

Τα παιδιά μας μαζεύτηκαν αμέσως μετά τις συναντήσεις του Κατηχητικού και των χορευτικών τους και ήταν έτοιμα για το μεγάλο αγώνα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο γήπεδο παρευρέθηκαν αρκετοί γονείς, καθώς και αρκετά παιδιά από άλλες βαθμίδες των κατηχητικών της ενορίας μας, με σκοπό να εμψυχώσουν την ομάδα μας.



Το παιχνίδι άρχισε ακριβώς στις 15:10 και μέχρι τα μισά του ημιχρόνου δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας καθώς και οι δύο ομάδες πρόσεχαν πολύ την άμυνά τους. Τελικά, το σκορ άνοιξε η ομάδα του Αγ. Δημητρίου Ν.Φ. με εξαιρετικό πλασέ, ύστερα από ολιγωρία της άμυνάς μας.


Από αυτό το σημείο και μετά και οι δύο ομάδες έχασαν πολλές ευκαιρίες με τους τερματοφύλακες να ¨αναγκάζονται¨ σε εξαιρετικές επεμβάσεις. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου έγινε μια καθοριστική φάση που ίσως έπαιξε σημασία στην έκβαση του αγώνα. Ο τερματοφύλακας από την ομάδα του Αγ. Δημητρίου ανέτρεψε τον παίχτη μας (Μαγγίνα Δημήτρη) με τάκλιν με τα δύο πόδια έξω από την περιοχή και απέκρουσε και τη μπάλα με τα χέρια… Ο προπονητής μας και οι βοηθοί του ζήτησαν την κόκκινη κάρτα του τερματοφύλακα, αλλά ο ¨διεθνούς φήμης¨ διαιτητής περιορίστηκε στην κίτρινη.


Στη συνέχεια της φάσης κερδίσαμε φάουλ και ο Δημήτρης Μαγγίνας με εξαιρετική απ΄ ευθείας εκτέλεση έκανε το σκορ 1-1, αφού λίγο πριν είχαμε χάσει τρομερή ευκαιρία, καθώς η μπάλα κυλούσε βασανιστικά πάνω στη γραμμή χωρίς να καταλήξει στα δίχτυα. Έτσι το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις ομάδες ισόπαλες.


Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας πίεσε, αλλά παρά το γεγονός ότι έχασε πολλές ευκαιρίες δέχτηκε δύο τέρματα από φάσεις που δε «μύριζαν» γκολ.


Θα πρέπει να απονέμουμε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας και κατηχητές-προπονητές τους, γιατί προσπάθησαν πάρα πολύ για τη νίκη, αλλά πάνω από όλα υπέδειξαν ήθος και αθλητική-χριστιανική διαγωγή.




Καλή συνέχεια στην επόμενη φάση


του πρωταθλήματος!!!


Στα παιχνίδια που συμπλήρωσαν την αγωνιστική στης Κυριακής 24 Φεβρουαρίου είχαμε την αναμέτρηση μεταξύ των άλλων δύο ομάδων του ομίλου μας. Την ομάδα από τον Αγ. Δημήτριο Πειραιά (Αθλοφόροι 2) οπου τέθηκε αντιμέτωπη με την ομάδα από την Υπαπαντή. Νικήτρια η ομάδα του Αγ. Δημητρίου Π. με σκορ 5-1.


Επίσης για τους νέους Γυμνασίου διεξήχθησαν οι αγώνες μεταξύ των ομάδων των ενοριών Αγ. Βασιλείου και Αγ. Αναργύρων Καραβά. Η ομάδα του Αγ. Βασιλείου σημείωσε την πρώτη της νίκη με τελικό αποτέλεσμα 7-3.


Τέλος, ο αγώνας που έκλεισε την αγωνιστική ήταν αυτός μεταξύ των ομάδων της Αγ. Σοφίας και και του Αγ. Ελευθερίου (Φωτοφότες). Το αποτέλεσμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 3-3 κι έτσι χάρισε από τώρα την πρόκριση στον επόμενο γύρω για την ομάδα του Γυμνασίου μας.





Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και video απο τον αγώνα των παιδιών μας.