Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ...

...Επιτέλους ο καιρός μας έκανε το χατίρι και ήταν ο ιδανικός το περασμένο σαββατοκύριακο για τι άλλο, για ποδόσφαιρο βεβαία!!! Τα παιδιά μαζεύτηκαν με ενθουσιασμό στο γήπεδο και μας χάρισαν ωραίο θέαμα και πολλά Γκόλ !!!
ακολουθούν φωτογραφίες




Έτσι το πρόγραμμα των αγώνων –σχεδόν- τηρήθηκε .Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν 3 αγώνες. Για το πρωτάθλημα Γυμνασίου έγιναν 2 αγώνες, ο πρώτος μεταξύ των ενοριών του Αγ. Δημητρίου Πειραιώς και των Αγ. Αναργύρων Καραβά με σκορ. 11 – 5 με τα παιδιά του Αγ. Δημητρίου να είναι σε μεγάλη φόρμα. Ο δεύτερος αγώνας για το γυμνάσιο ήταν μεταξύ των ενοριών θείας Αναλήψεως και Αγ. Σοφίας με σκόρ 4 – 2, Μετά από ένα αγώνα αμφίρροπο τα παιδιά μας πήραν τους βαθμούς της νίκης!


Για το πρωτάθλημα του Λυκείου έγινε ένας αγώνας μεταξύ των ενοριών της Θειας Αναλήψεως και του Αγ. Βασιλείου με αποτέλεσμα 7 – 1 με τα παιδιά της ενορίας μας να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό!


Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου ήταν προγραμματισμένο να γίνουν δύο αγώνες για το πρωτάθλημα του Λυκείου. Ο πρώτος ήταν ο εξ αναβολής αγώνας των ενοριών του Αγ. Δημητρίου Πειραιώς και του Αγ. Βασιλείου με σκόρ 7 -6, ένας αγώνα για γερά νεύρα!. Ο δεύτερος αγώνα ήταν αυτός μεταξύ των ενοριών Θείας Αναλήψεως και της Αγ. Παρασκευής που τελικά δεν μπόρεσε να κατέβει στο γήπεδο και έτσι τα παιδιά μας πήραν τους βαθμούς της νίκης χωρίς αγώνα.