Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

ΓΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο γεύμα προς τιμή των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στα σχολεία της ενορίας μας.


      Το γεύμα (το οποίο ετοιμάστηκε με πολύ αγάπη από τις κυρίες που προσφέρουν στην ενορία), δόθηκε στο ισόγειο του πνευματικού μας κέντρου και η συμμετοχή των δασκάλων και των καθηγητών ήταν και φέτος μεγάλη. Στο γεύμα παρευρέθηκαν και απεύθυναν λόγω προς τους εκπαιδευτικούς, ο πρωτοσύγκελλος της μητροπόλεώς μας πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης Νήφων Καπογιάννης, εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου μητροπολίτη μας κ.κ. Σεραφείμ, και ο Δήμαρχος Δραπετσώνας-Κερατσινίου κ. Λουκάς Τζανής. Και οι δύο αφού ευχαρίστησαν τους εκπαιδευτικούς για την προσφορά τους στους δοκιμαζόμενους νέους επικεντρώθηκαν στη σημαντικότητα της συνεργασίας Εκκλησίας – Σχολείου.

     Το γεύμα εμπλούτισαν οι νέοι και οι νέες της ενορίας μας που με παραδοσιακές στολές χόρεψαν όμορφους παραδοσιακούς χορούς και ψυχαγώγησαν τους δασκάλους τους.

   Τέλος οι εκπαιδευτικοί αποχώρησαν από το πνευματικό μας κέντρο έχοντας πάρει ως αναμνηστικό δώρο από την ενορία το φετινό μας ημερολόγιο που είναι αφιερωμένο στου Αγίους των Ιωνίων Νήσων και δίνοντας ¨ραντεβού¨ για την επόμενη συνάντηση μας.