Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Και οι νίκες συνεχίζονται . . .



Η ομάδα ποδοσφαίρου γυμνασίου της ενορίας μας, γεμάτη ενθουσιασμό και διάθεση για νίκη, αλλά και με ελλείψεις σημαντικών παιχτών της, έφτασε στο γήπεδο 5Χ5 στα βοτσαλάκια, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, για την 1η αγωνιστική του διενοριακού πρωταθλήματος της Ι.Μ.Πειραιώς.

Η ομάδα μας νίκησε με σκορ 3-0 . . . χωρίς όμως να χρειαστεί να ιδρώσει, αφού η ομάδα της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας δεν προσήλθε στο γήπεδο.

Εκμεταλλευόμενοι την απουσία αντιπάλου τα παιδιά μας έκαναν μια πολύ καλή προπόνηση.



Την ίδια μέρα για την πρώτη αγωνιστική έπαιξαν οι ομάδες δημοτικού των ενοριών της Αγίας Σοφίας με αντιπάλους την ενορία των Αγίων Αναργύρων. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 2-0 υπέρ της ομάδας των Αγίων Αναργύρων, μετά από ένα καταπληκτικό παιχνίδι.

Την Κυριακή διεξήχθη επίσης ο αγώνας μεταξύ των ομάδων του Αγίου Βασιλείου και Αγίου Δημητρίου Πειραιά (Αθλοφόροι 2) για το πρωτάθλημα μεταξύ των συντροφιών γυμνασίου.Νικήτρια ήταν η ομάδα του Αγίου Δημητρίου Πειραιά με 5-3.

Η αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων δημοτικού μεταξύ των ενοριών Αγίου Φανουρίου και Αγίου Διονυσίου δεν πραγματοποιήθηκε , καθώς οι ομάδες δεν προσήλθαν να αγωνιστούν.