Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Μεγάλη νίκη από τους Μικρούς μας…



Η ημέρα που θα ξεκινούσε το πρωτάθλημα και για τους "μικρούς ποδοσφαιριστές" της ενορίας μας είχε φτάσει, ήταν Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013…




Η αγωνία όμως ήταν στο κατακόρυφο καθώς δεν ξέραμε σε τι κατάσταση ήταν ο αγωνιστικός χώρος μετά την ισχυρή βροχόπτωση των προηγούμενων ημερών, και αν θα έβρεχε την ώρα του αγώνα, αφού πρώτο μας μέλημα είναι η σωματική ακεραιότητα των παιδιών μας

Τελικά η πολυπόθητη απάντηση δόθηκε και η ομάδα Δημοτικού έφτασε στα γήπεδα που διεξάγονται οι αγώνες για να συναγωνιστεί με την αντίστοιχη ομάδα από την ενορία της Υπαπαντής του Κυρίου.

Ο αγώνας ξεκίνησε στις 14:00 και τα παιδιά μας , μας αποζημίωσαν με ένα χορταστικό παιχνίδι, αφού κατάφεραν να βρουν τα αντίπαλα δίχτυα 6!!! φορές έναντι 2 της ενορίας της Υπαπαντής. Έτσι το τελικό αποτέλεσμα βρήκε νικήτρια την ομάδα μας με 6 – 2. Για την ιστορία τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν: Θέμης Μαλτάς, Νίκος Γεωργίου (2), Δημήτρης Μαγγίνας, Κωνσταντίνος Κάβουρας(2).

Για βίντεο από το αγώνα πατήστε εδώ:
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=Pwii4W7DlLk
 
 
Την ίδια ημέρα πάλι για το πρωτάθλημα Δημοτικού συναγωνίστηκα οι ομάδες από την ενορία του Αγίου Δημητρίου Ν.Φ. και της Αγίας Μαρίνας με νικήτρια την ομάδα του Αγίου Δημητρίου Ν.Φ. με σκορ 4-0.

Στους αγώνες που διεξήχθησαν για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου η ομάδα της ενορίας της Αγίας Σοφίας επιβλήθηκε με 3-0 της ομάδας της ενορίας Παναγίας Μυρτιδιώτισσας, αφού η ομάδα της Μυρτιδιώτισσας δεν προσήλθε στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος, ένας πολύ ωραίος αγώνας διεξήχθη μεταξύ των ομάδων από τις ενορίες των Αγίων Αναργύρων (Καραβά) και Αγίου Δημητρίου Πειραιώς (αθλοφόροι 2). Το θέαμα ήταν απολαυστικό και το τελικό αποτέλεσμα βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 4-4.