Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Κατάφεραν να το κάνουν αμφίρροπο

(ντέρμπι σε απλά ελληνικά) . . .




Η συζήτηση για τον επικείμενο αγώνα με την ομάδα Γυμνασίου από την ενορία του Αγίου Ελευθερίου είχε ξεκινήσει μεταξύ των νέων μας, από την στιγμή που συγκεντρώθηκαν για την καθιερωμένη συνάντηση των ΝΕΣ αγοριών Γυμνασίου γύρω στις 11:00. Η αγωνία τους ήταν μεγάλη, γιατί η ομάδα του Αγίου Ελευθερίου λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια, κι έτσι τους «φόβιζε» το άγνωστο… Η συζήτηση διακόπηκε, όπως ήταν φυσικό, για να γίνει η συνάντηση…

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τούς 15:00, άλλα οι νέοι μας συγκεντρώθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας μας από τη 13:00, ώστε να ετοιμαστούν και να κατευθυνθούν στα γήπεδα όσο γρηγορότερα γινόταν!!!



Η έναρξη του αγώνα δόθηκε από το διαιτητή, ύστερα από τις κατάλληλες οδηγίες προς τους παίχτες για ένα ήσυχο παιχνίδι, στις 15:15. Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και έφτασε να προηγείται από πολύ νωρίς, γεγονός που βοήθησε να γίνουν πολλές αλλαγές… Παρά τις πολλές αλλαγές ο ρυθμός της ομάδας μας δεν μειώθηκε κι έτσι με το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου ήμασταν μπροστά με το επιβλητικό 5-1!!!


Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, λίγο η ασφάλεια από το ευρύ 5-1, λίγο οι απουσίες παιχτών μας (όλοι αμυντικοί) και λίγο; οι αποφάσεις του «άρχοντα» του αγώνα έκαναν το σκορ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από 5-1 σε 5-3…. Μετά από λίγο πήραμε πάλι διαφορά 3 τερμάτων με το σκορ να πηγαίνει στο 6-3. Ο αγώνας όμως μας επιφύλαξε κι άλλες συγκινήσεις. Η ομάδα του Αγίου Ελευθερίου μείωσε σε 6-5 δέκα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, για να έρθει ένα απευθείας χτύπημα κόρνερ και να κάνει το τελικό 7-5 υπέρ της ενορίας μας.


Να σημειώσουμε ότι αν οι παίχτες ήταν πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια και στα αμυντικά τους καθήκοντα θα είχαμε μία πιο εύκολή επικράτηση. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα παιδιά το 7ο τέρμα το αφιέρωσαν στον κ. Δαρζέντα Αρτέμη!!! Τα τέρματα πέτυχαν: Απόστολος Τριανταφύλλου (2), Λουκάς Λουκιανός(2),Γεώργιος Καρκαμίσης, Βασίλης Τσάμπρας και Χρήστος Κούστας.


Καλή συνέχεια… κι αν γίνεται χωρίς τόσο άγχος!!!



Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου διεξήχθη επίσης ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Δημοτικού από τις ενορίες των Αγίων Αναργύρων Καραβά και Αγίου Φανουρίου. Νικήτρια στο τέλος με σκορ 5-2 η ομάδα του Αγίου Φανουρίου.


Στον άλλο αγώνα που συμπλήρωσε την αγωνιστική βρέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες Γυμνασίου από τις ενορίες της Αγίας Μαρίνας και του Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων (Αθλοφόροι 2), με νικήτρια την ομάδα του Αγίου Δημητρίου με το χορταστικό 8-1.


Το καλύτερο όμως το αφήσαμε για το τέλος, καθώς στον αγώνα μεταξύ των ομάδων Δημοτικού από τις ενορίες του Αγίου Βασιλείου και Αγίου Διονυσίου στην κυριολεξία «έβρεχε» γκολ. Σε ένα χορταστικό, λοιπόν, παιχνίδι η πρωτοεμφανιζόμενη στο πρωτάθλημα ομάδα του Αγίου Διονυσίου επιβλήθηκε στην αντίστοιχη του Αγίου Ελευθερίου με το επιβλητικό 14-7!!!!

Ακολουθούν φωτογραφίες και video απο τη νίκη των παιδιών μας.