Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Το μικρό «πειρατικό» συνεχίζει αήττητο . . .

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013 είχε επιτέλους έρθει! Ο λαμπερός ήλιος είχε εμφανιστεί από νωρίς το πρωί κι έτσι οι μικροί μας ποδοσφαιριστές, έχοντας πολύ διάθεση για παιχνίδι, άρχισαν να μαζεύονται από τις 12 το μεσημέρι στην αυλή του ναού μας… να σημειώσουμε ότι ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τις 14:00. Αφού, λοιπόν, συγκεντρωθήκαν τα παιδιά και με τη φροντίδα των κατηχητών και τη συμπαράσταση των γονέων τους, κατευθύνθηκαν στα γήπεδα.

Ο αγώνας με την ενορία του Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων ξεκίνησε στις 14:00 και όπως μας είχε εκμυστηρευτεί και ο κ. Σωτήρης με τους βοηθούς του, φοβόταν την έκβαση του συγκεκριμένου αγώνα, καθώς η ομάδα από την ενορία του Αγίου Δημητρίου έχει κάθε χρόνο πολύ καλή ομάδα! Τα παιδιά μας, όμως, μπήκαν με πολύ μεγάλη διάθεση στον αγώνα και με τε την άριστη καθοδήγηση του κατηχητή-προπονητή τους έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αγίου Δημητρίου ανέβασε την απόδοσή της με αποτέλεσμα να κερδίσει πέναλτι και να μειώσει για λίγο σε 3-1. Αμέσως μετά η ομάδα μας ξανακέρδισε την υπεροχή στο γήπεδο και μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν η μικροί μας πέτυχαν και ένα 4ο τέρμα. Έτσι το τέλος του παιχνιδιού μας βρήκε νικητές με 4-1.Τα τέρματα για την ομάδα της ενορίας μας σημείωσαν οι Κάβουρας Κων/νος (3) και Μαλτάς θεμιστοκλής (1).

Καλή συνέχεια . . .



Στους υπόλοιπους αγώνες του Σαββάτου η ομάδα Γυμνασίου από την ενορία του Αγίου Ελευθερίου πήρε τη νίκη χωρίς αγώνα, αφού η αντίστοιχη από την ενορία του Αγίου Φανουρίου δεν προσήλθε.

Ο αγώνας που έκλεισε την αγωνιστική ήταν μεταξύ των ομάδων Δημοτικού από τις ενορίες της Υπαπαντής του Κυρίου και του Αγίου Δημητρίου Ν.Φ. με νικήτρια την ομάδα του Αγίου Δημητρίου Ν.Φ. με το επιβλητικό 8-1. Να σημειώσουμε ότι η ομάδα από την Υπαπαντή ήταν άτυχη καθώς έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες για να σημειώσει κι άλλα τέρματα.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες και το video απο του αγώνα των παιδιών μας





http://www.youtube.com/watch?v=GrsifkkXclg