Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Επανάληψη του αγώνα και… βαριά ήττα!!! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)




Το Σάββατο 6 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ της ομάδας του Λυκείου μας και της αντίστοιχης από την ομάδα του Αγίου Δημητρίου Πειραιά.

 


Ο αγώνας άρχισε στις 15:00 και από την αρχή φάνηκε η ανωτερότητα των παιδιών από την ομάδα του Αγίου Δημητρίου. Έτσι δεν άργησε να έρθει το πρώτο τέρμα από την ομάδα του Αγίου Δημητρίου. Η ομάδα μας προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμούς αλλά δύο τραγικά λάθη του διαιτητή έφεραν μέσα σε λίγα λεπτά το σκορ στο 3-0. Το πρώτο και τεράστιο λάθος ήταν ότι ενώ του ζήτησε διακοπή του αγώνα ο τερματοφύλακας μας, ώστε να δέσει τα κορδόνια του, αυτός έδωσε τη μπάλα στην ομάδα του Αγίου Δημητρίου και σημειώθηκε το 2-0 με την ομάδα μας να διαμαρτύρεται… στην αμέσως επόμενη φάση δεν είδε σωστά το άουτ και ενώ οι παίχτες ετοιμαζόντουσαν για επίθεση, εκείνος έδειξε Άγιο Δημήτριο και ήρθε το γκολ χωρίς να υπάρχει ουσιαστικά άμυνα. Κάπου εκεί λίγο ο εκνευρισμός από τα λάθος σφυρίγματα και πολύ η ανωτερότητα της άλλης ομάδας μας έφεραν στο ημίχρονο πίσω με 3-0.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα μας να μειώνει σε 3-1, αλλά η χαρά δεν κράτησε για πολύ καθώς μετά από τραγικά λάθη στη μεσαία γραμμή ήρθε το 4-1. Κάπου εκεί έγινε άλλη μια «αμφισβητούμενη» φάση. Έγινε σουτ από την ομάδα η μπάλα κόντραρε και έπαιρνε πορεία προς τα δίχτυα. Εκεί ο αμυντικός από την αντίπαλη ομάδα ως άλλος Ρομπέρτο Κάρλος έδιωξε τη μπάλα με το χέρι αλλά και πάλι ο διαιτητής δεν είδε τίποτα.

Ο αγώνας συνεχίστηκε με τον Άγιο Δημήτριο να χάνει πολλές ευκαιρίες και την ομάδα μας να προσπαθεί με αντεπιθέσεις. Έτσι το τελικό αποτέλεσμα ήταν το 6-2 υπέρ της ομάδας του Αγίου Δημητρίου Πειραιά.