Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Το μικρό πειρατικό συνέχισε…να λεηλατεί τα γήπεδα με νίκες…(φωτογραφίες κ video)

...να λεηλατεί τα γήπεδα με νίκες…


Το Σάββατο 6 Απριλίου 2013 η ομάδα από τις συναντήσεις των παιδιών δημοτικού ήταν προγραμματισμένη να δώσει έναν πολύ σημαντικό αγώνα με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα από την ενορία της Αγίας Μαρίνας Καραβά. Από το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνονταν αν η ομάδα θα προκρίνονταν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο αγώνας ξεκίνησε στις 14:00 με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Το σκορ όμως άνοιξε η ομάδα από την ενορία της Αγίας Μαρίνας. Η ομάδα μας δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ήμασταν πίσω στο σκορ.-Με αυτό το σκορ και αν νικούσε η ομάδα από τον Άγιο Δημήτριο Πειραιά, μέναμε εκτός ημιτελικών.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και τα παιδιά μας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση, ώστε να κερδίσουν τον αγώνα. Έτσι μετά από λίγα λεπτά με ένα όμορφο σουτ από τον Κώστα Κάβουρα ισοφαρίσαμε το παιχνίδι. Το παιχνίδι συνεχιζόταν με ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, αλλά η ομάδα χαμογέλασε πετυχαίνοντας ένα ακόμη γκολ. Το τέρμα σημείωσε ο Βαγγέλης Ευθυμιόπουλος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Θέμη Μαλτά. Τέλος, το σκορ έκλεισε με ένα πανέμορφο τέρμα που πέτυχε ο Θέμης Μαλτάς σπρώχνοντας τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα με το στήθος!!!

Έτσι με το τελικό αποτέλεσμα να είναι στο 3-1 υπέρ της ομάδας μας πανηγυρίσαμε την πρόκριση στα ημιτελικά, όπου και θα αντιμετωπίσουμε τη γείτονα ομάδα από την ενορία του Αγίου Φανουρίου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι έγινε ένας πολύ όμορφος αγώνας με αθλητική και Χριστή άμυλα.



Συγχαρητήρια στα παιδιά μας…

Ευχόμαστε και στον τελικό!!!