Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Γκολ και φύγαμε για τελικό… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Η μεγάλη μέρα για τον ημιτελικό του γυμνασίου μεταξύ των παιδιών μας και των αντίστοιχων παιδιών από την ενορία της Υπαπαντής είχε φτάσει. Ο αγώνας ήταν ορισμένος για την Κυριακή 7 Απριλίου και ώρα 15:00. Η συνάντηση των παιδιών μας έγινε στις 14:00 στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας μας και αφού ετοιμαστήκαμε φτάσαμε στα γήπεδα… είχαμε και το άγχος να δούμε τον άλλον ημιτελικό (Αγία Σοφία – Άγιος Δημήτριος Πειραιά).

Φυσικά ούτε σε αυτόν τον αγώνα καταφέραμε να παραταχθούμε με ολόκληρη την ομάδα μας καθώς και πάλι είχαμε πολλές απουσίες.

Ο αγώνας ξεκίνησε με διαιτητή τον κ. Θεόδωρο Ευαγγέλου, που είχε μια καταπληκτική διαιτησία. Και οι δύο ομάδες ήταν πολύ δυνατές και έτσι είδαμε ένα πολύ όμορφο αγώνα. Το σκορ άνοιξε η ομάδα μας με ένα καταπληκτικό χτύπημα φάουλ από τον Αποστόλη Τριανταφύλλου. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, αλλά τελικά πάλι η ομάδα μας χαμογέλασε σημειώνοντας και δεύτερο τέρμα, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου και πάλι με σκόρερ τον Αποστόλη Τριανταφύλλου.

Το δεύτερο ημίχρονο συνέχισε να μας αποζημιώνει με ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, καθώς συνεχώς είχαμε δημιουργία φάσεων και από τις δύο ομάδες, τους τερματοφύλακες να κάνουν σπουδαίες αποκρούσεις, τους αμυντικούς να προσφέρουν όμορφες στιγμές στις μονομαχίες τους με τους αντιπάλους επιθετικούς. Τελικά, η ομάδα που πέτυχε τέρμα ήταν πάλι η δική μας. Σε μια αντεπίθεση από αριστερά ο Αποστόλης Τριανταφύλλου, μετά από πάσα του Βασίλη Τσάμπρα και αφού πέρασε έναν αντίπαλο έφτασε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Εκεί σε επίδειξη ομαδικότητας έδωσε πάσα στο Γιώργο Καρκαμίση, που δε δυσκολεύτηκε να πλασάρει σε κενό τέρμα. Το τέρμα αυτό ήταν και το τελευταίο που σημειώθηκε στον αγώνα. Το τελικό αποτέλεσμα μας βρήκε νικητές με 3-0 και έτσι θα αντιμετωπίσουμε στον τελικό την ομάδα από τον Άγιο Δημήτριο Πειραιά.

Στον αγώνα της Κυριακής δεν υστέρησε κανείς. Στο γήπεδο βρέθηκε με την ομάδα μας ο Χρήστος Γαλάνης και έπαιξε για πρώτη φορά καθώς ένας τραυματισμός και οι σχολικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να ξαναέρθει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Πάνο Γουναρίδη που έπαιξε αν και τραυματίας. Πολλή καλή απόδοση είχαν όλοι όσοι έπαιξαν και δεν αναφέρθηκαν παραπάνω: Κώστας Κόνδυλας, Μιχάλης Καραγιάννης, Γιώργος Λεμπιδάκης και φυσικά ο τερματοφύλακάς μας Γιώργος Πεφάνης, που έκανε άλλο ένα καλό παιχνίδι. Στον τελικό βέβαια θα περιμένουμε και τους υπόλοιπους να αγωνιστούν, ελπίζοντας να μην έχουν χτυπήσει παίζοντας στο σχολείο τους!!!!

Να ευχαριστήσουμε τα παιδιά και τους κατηχητές-προπονητές από την ομάδα της Υπαπαντής που συνέργησαν ώστε να έχουμε έναν αγώνα διαφήμιση, όσον αφορά τη συμπεριφορά όλων των παιχτών, τόσο μεταξύ τους, όσο και ως προς το διαιτητή του αγώνα. Χαρακτηριστικό του ωραίου κλήματος ήταν ότι αν κάποιο σφύριγμα δεν ήταν σωστό (φυσιολογικό καθώς υπάρχει ένας μόνο διαιτητής), οι παίχτες από μόνοι τους επέστρεφαν τη μπάλα στους αντιπάλους.

Ευχόμαστε να επαναληφθούν και άλλοι τέτοιοι αγώνες, που πραγματικά δείχνουν τις αρχές τους αθλητισμού και του Χριστιανισμού.





Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας που έφτασαν στον τελικό…

Και ελπίζουμε να μας ξαναφέρουν το τρόπαιο….

Αλλά κι αν δεν το καταφέρουν σημασία έχει ότι πέτυχαν μέχρι τώρα!!!



Σας ευχαριστούμε τόσο για τα αποτελέσματα,

όσο και για τη συμπεριφορά σας!!!